Malzemeler:
- 125 gram tereyağ
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- 3 su bardağı un
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Üzeri için:
- Bonibon
Yapılışı:
- Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı ve pudra şekerini mikserle çırpın.
- Yoğurdu ve yumurta sarısını da ekleyip karıştırın.
- Unu, kabartma tozu ve vanilyayı da birlikte eleyerek ekleyip yoğurun.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
- Tepsiye dizin ve üzerine bonibonlarla süsleyin.
- 200 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder