Malzemeler:
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 soğan
- 5 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
Yapılışı:
- Soğanı ve sarımsağı minik minik doğrayın.
- Diğer malzemeleri de ekleyip karıştırın.
- İçine uzun uzun doğranmış tavuk göğüslerini ekleyip karıştırın.
- Kapaklı bir kaba koyup buzdolabında en az 2-3 saat bekletin.
- Fırın tepsisine dizin.
- 250 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.
- Yarım saat piştikten sonra maşayla tek tek çevirip altlarının da iyice kızarmasını sağlayın.
Hepsi bu kadar afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder