Malzemeler:
- 10-12 tane kültür mantarı
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 orta boy soğan
Yapılışı:
- Mantarları iyice yıkayıp ince ince dilimleyin.
- Teflon tencereye alın.
- Suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
- Minik minik doğranmış soğanı, tereyağı ve zeytinyağını da ekleyip kavurun.
- Tuzunu ekleyip kısık ateşte 10 15 dakika pişirin.
- Güveç kaplarına paylaştırın.
- Rendelenmiş kaşar peyniri de güveçlere paylaştırın.
- Isıtılmış fırında 10 15 dakika kaşarlar eriyinceye kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder