27 Aralık 2016 Salı

Mozaik Pasta


Malzemeler:
  • 2 paket pötibör bisküvi 
  • 2 yemek kaşığı kakao 
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri 
  • 3 yemek kaşığı Damla çikolata 
  • 1.5 su bardağı soğuk süt 

Üzeri için: 
  • Çikolata sosu 

Yapılışı: 

  • Derin bir kaba kakaoyu, pudra şekerini ve sütü ekleyip karıştırın. 
  • Bisküvileri irice parçalayın. 
  • Damla çikolataları da ekleyip karıştırın. 
  • Dilerseniz tezgaha  streç film serin ve üzerine karışımı döküp şekil verip ve dondurucuya kaldırın. 

  • Ya da bir kabın içine streç film serip karışımı dökün donducuya bu şekilde kaldırın.
  • Servis etmeden 15 dakika önce dondurucudan çıkarıp dilimleyin. 
  • Üzerine kakao ve ya çikolata sosu gezdirip servis yapın.


Afiyet olsun..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder