27 Aralık 2016 Salı

Sucuklu Tam Buğday Unlu Çörek


TAM BUĞDAY UNLU TARİFLERE DEVAM:)


Malzemeler:

  • Yarım paket margarin
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yumurta (sarısı üzerine)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatli kasigi tuz
  • Aldığı kadar tam buğday unu

Arası için:

  • Minik doğranmış sucuk


Yapılışı:

  • Hamuru hazırlayın. 
  • Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayin. 
  • Avuç içi kadar açıp doğranmış sucuklari koyup yuvarlayin. 

  • Yağlanmış tepsiye dizin. 
  • Üzerine çizik atın. 
  • Yumurta sarısı sürün. 

  • 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. 
Afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder