Malzemeler:
- 125 gram tereyağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 çay bardağı mısır nişastası
- 4.5 çay bardağı un
- 1 paket vanilya
Üzeri için:
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı:
- Tereyağı, sıvıyağ ve pudra şekerini mikserle çırpın.
- Unu, vanilyayı ve mısır nişastasını ekleyip yoğurun.
- Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
- Kesme tahtasının üzerinde rulo yapıp hafifçe elinizle basın.
- Çatalla çizip verev kesin.
- Dikkatlice tepsiye alın.
- 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder