3 Nisan 2016 Pazar

Porsiyonluk Kolay Parfe


Malzemeler:

  • 2 poşet krem şanti (1 kutu)
  • 1,5 su bardağı süt (şanti için)
  • 1,5 paket kakaolu pötibör bisküvi
  • 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 paket çikolata sosu
  • 2,5 su bardağı süt (çikolata sosu için)
  • İnci şeker

Yapılışı:

  • Şantiyi 1,5 su bardağı soğuk süt ile hazırlayın.
  • Bisküvileri irice kırıp karıştırın.
  • Ceviz ve damla çikolatayı da ekleyip karıştırın.
  • Minik silikon kalıplara doldurup buzlukta bir gece bekletin.
  • Servis yapmadan önce çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın.
  • Soğuduktan sonra parfelerin üzerine dökün.
  • İnci şekerlerle süsleyip servis yapın.

Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder