Malzemeler:
- 2 poşet krem şanti (1 kutu)
- 1,5 su bardağı süt (şanti için)
- 1,5 paket kakaolu pötibör bisküvi
- 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz
- 1 çay bardağı damla çikolata
- 1 paket çikolata sosu
- 2,5 su bardağı süt (çikolata sosu için)
- İnci şeker
Yapılışı:
- Şantiyi 1,5 su bardağı soğuk süt ile hazırlayın.
- Bisküvileri irice kırıp karıştırın.
- Ceviz ve damla çikolatayı da ekleyip karıştırın.
- Minik silikon kalıplara doldurup buzlukta bir gece bekletin.
- Servis yapmadan önce çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın.
- Soğuduktan sonra parfelerin üzerine dökün.
- İnci şekerlerle süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder