Malzemeler:
- Yarım paket margarin
- 1 çay bardağı tozşeker
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 yumurta sarısı
- 3.5-4 su bardağı un
Arası İçin:
- Toz fıstık
- Hindistan cevizi
- Çikolata rendesi
Üzeri için:
- Pudra şekeri
Yapılışı:
- Oda sıcaklığında yumuşamış margarini tozşekeri ve sıvıyağı mikserle çırpın.
- Diğer malzemeleri de ekleyip yoğurun.
- Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
- Pasta tabağı büyüklüğünde açın.
- 8 üçgene kesin.
- İç malzemeden koyup yuvarlayın.
- 200 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder