29 Aralık 2015 Salı

Kaşarlı Tereyağlı Mantar

Kaşarlı Mantar 2
NEFİS BİR ARA SICAK:)
Malzemeler:
  • Yarım kilo kültür mantarı
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
  • Yıkayıp temizlediğimiz mantarları ince ince doğrayalım.
  • Tavada tereyağını kızdırıp mantarları tavaya koyup yüksek ateşte sularını salana kadar pişirelim.
  • Tuzunu ilave edip mantarları pişene kadar kavuralım.
  • Üzerine rendelenmiş kaşar peynir ilave edip kaşarlar eriyene kadar kısık ateşte tutup altını kapatalım.
  • Sıcak servis yapalım..
Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder