31 Aralık 2015 Perşembe

Mandalinalı Tatlı

Mandalinalı Tatlı
Malzemeler:
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 tatlı kaşığı mısır nişastası
Üzeri İçin:
  • 2 tane mandalina
  • Damla Çikolata
Yapılışı:
  • Un, tozşeker, mısır nişastası ve sütü derin bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
  • Kaynamaya başladıktan sonra vanilyayı ekleyin.
  • 1-2 dakika daha kaynatıp ıslatılmış cam tepsiye tatlıyı dökün.
  • İlk sıcaklığı çıktıktan sonra buzdolabına kaldırın.
  • Servis etmeden önce mandalina dilimleri ve damla çikolata ile süsleyin.
Afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder