- 1 paket 2 katlı hazır pasta keki
Kreması İçin:
- 4 su bardağı süt
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı tozşeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 50 gram bitter çikolata
- 1 paket vanilya
Arası İçin:
- 1 muz
Trüfleri Hazırlamak İçin:
- 1 Paket Hazır trüf karışımı (Dr. Oetker Trufle)
- 1 paket krema
- Hindistane cevizi-Toz fıstık
Yapılışı:
- Trüfleri pakette yazdığı gibi hazırlayıp, buzdolabına kaldırın.
- Kreması için süt, un, tozşeker ve kakaoyu karıştırarak pişirin.
- Kaynamaya başladıktan sonra birkaç dakika daha kaynatıp çikolata, tereyağ ve vanilyayı ekleyin.
- Ocağın altını kapatıp, çikolata ve tereyağ eriyene kadar kremayı karıştırın.
- Pasta kekinin 1. Katına kremanın yarısını dökün ve muz dilimleyin.
- Üzerine diğer keki kapatın ve kalan krema ile kaplayın.
- En üstünü trüflerle süsleyip soğuk servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder